Te-Doen lijst

De Te-Doen lijst is een stap-voor-stap strategie ontwikkeld op basis van de best SEO-practices. Het plan is handig voor zowel beginners als professionals. Het biedt 44 taken, waaronder de on- en off-site optimalisatiesecties, contentontwikkelingsstrategie, mobiele optimalisatie en social media-aanpak. Je kunt onze begeleiding volgen of jouw eigen taken bepalen – de lijst is efficiënt en flexibel.

Het plan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Semantisch kern- en trefwoordonderzoek
  • Optimalisatie op locatie
  • Mobiele optimalisatie
  • Contentstrategie
  • Off-site optimalisatie
  • Social media strategie
  • Je eigen taken

Hoe te gebruiken #

Elke sectie bevat 3 tot 19 stappen met aanbevelingen en links naar gezaghebbende bronnen en artikelen. Voltooi alle taken stap voor stap of in de gewenste volgorde: vink de voltooide taak aan en ga verder met de volgende.

Het totale aantal taken, evenals het aantal voltooide en onvoltooide taken wordt bovenaan de pagina weergegeven.

Elke taak legt uit waar het allemaal om draait, waarom het belangrijk is voor SEO en hoe de taak te voltooien. Bovendien is elke taak verrijkt met de links naar relevante publicaties. Om een ​​uitleg te openen over het voltooien van de taak, klik je op het tabblad “Hoe-te-doen” naast de taak.

how-to

Je kunt de takenlijst exporteren en doorsturen naar jouw collega’s of klanten. Voeg hiervoor de takenlijst toe aan een rapport. Bekijk hier de instructies voor het maken van een rapport.

Hoe je jouw eigen taak kunt toevoegen #

Je kunt jouw eigen taken toevoegen aan het marketingplan, zodat ze worden opgeslagen in het gedeelte “Je eigen taken”. Klik op de betreffende knop om een ​​taak toe te voegen.

add-own

Geef in het pop-upvenster de taaknaam op en voeg de beschrijving toe. Selecteer of je een taak wilt toevoegen aan alle projecten of alleen aan de huidige.

add

Klik op de knop “Wijzigingen toepassen” en de nieuwe taak wordt toegevoegd aan het gedeelte “Je eigen taken”. Hier kun je deze indien nodig bewerken of verwijderen.

edit

Zorg ervoor dat je alle voltooide taken aanvinkt.