Lid worden &

Aanmelden

Welkom bijFreshFusion Digital

Goed dat je interesse hebt om je aan te melden óf interesse hebt in ons programma. Want wij zijn er voor jou: met onze hulp ga jij groeien met je business online. Met sterke online marketing, maar ook door te leren hoe je goede business models creëert, die online gedreven zijn. En dat voor een vaste lage prijs, want wij proberen dit programma voor iedereen toegankelijk te maken. Zien we jou snel?

Ga jij voor brons, zilver of goud?Tarieven

Vragen over onze pakketten?

Wat krijg ik precies bij welk pakket?

Ieder pakket komt met volledige toegang tot de community. Vanaf het zilverpakket krijg je ook toegang tot de incubator: een growthclass waarin gespard wordt over groeimodellen voor je bedrijf.

Daarnaast krijg je bij het starterspakket de standaardlimieten voor in de Website & SEO tool, dit is méér dan genoeg voor een gemiddelde website! Het groeipakket heeft hogere limieten én de Mailerapp tool met max 500 contacten.

Uiteraard kun je in het custom plan samen met ons precies samenstellen hoeveel jouw bedrijf nodig heeft om de top te bereiken!

Welk pakket past bij mij (en kan ik het uitproberen)?

Dit ligt aan jouw wensen én aan hoe ver je bent met je online marketing. Dit kunnen wij niet vooraf voor je bepalen helaas.

Indien je twijfelt, dan raden wij aan om te beginnen met het starterspakket. Je hebt hier toegang tot de basis en de community. Blijkt dat je toch meer power en tools nodig hebt? Dan kun je met 1 klik upgraden (en downgraden).

We hebben daarnaast altijd een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je abonnement wordt pas na 30 dagen afgeschreven, dus je kunt het altijd opzeggen voor die tijd.

Óf volg onze seminar, waarin we naast handige tips uitleggen hoe de pakketten in elkaar steken!

Hoe kan ik betalen?

Onze pakketten zijn op basis van een recurring lidmaatschap. Dit betekent dat je ons een mandaat geeft om maandelijks (of jaarlijks) jouw lidmaatschap in rekening te brengen.

Dit kun je machtigen via:

  • iDeal (SEPA)
  • CreditCard
  • Paypal

Heb je hier vragen over? Neem dan contact op.

Zit ik vast aan een pakket / kan ik opzeggen?

Nee hoor, je kiest zelf voor de termijn dat je een lidmaatschap wilt. Kies je voor een maand, dan kun je ook maandelijks opzeggen! Zodra je opzegt, wordt er geen nieuwe afschrijving gedaan en verloopt je abonnement zodra de maand rond is.

Kies je voor een jaarlijks abonnement, dan geldt jouw periode uiteraard voor 12 maanden. Je ontvangt voor je commitment een korting op je maandprijs.

Pakket aanpassen: ook kun je zelf met 1 druk op de knop zelf je pakket downgraden of upgraden (op ieder moment).

Nog niet overtuigd?Meld je aan voor gratis seminar over het coachingsprogramma!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.