FreshFusion

Onze blogs & nieuws

Segmentatie in ActiveCampaign: Een Uitgebreide Gids

Met de juiste segmentatie kun je gerichter en persoonlijker communiceren, waardoor jouw berichten meer resoneren bij je publiek. Deze blogpost duikt dieper in het concept van segmentatie in ActiveCampaign, inclusief het gebruik van lijsten, tags en custom fields.

Lees Verder...

WordPress snelheid optimalisatie

Verhoog je conversie en haal méér uit je SEO Als je zelf met online marketing aan de slag gaat dan zal het je vast vaker zijn tegengekomen: een snelle website is belangrijk (én prettig)! Zelf ervaar ik dagelijks trage websites en verbeter zeer regelmatig websites die te traag zijn. Want trage websites kennen absoluut nadelen:…

Lees Verder...

ActiveCampaign uitbesteden

We zijn druk bezig met het opzetten van ons nieuwe platform voor ondernemers! Hierin kun je als ondernemer in de dienstverlening online marketing vragen stellen, delen we uitlegvideo’s en vertellen we hoe je de DIY tool zo handig mogelijk gebruikt. Daarnaast start snel de Online Ondernemerschallenge!

Lees Verder...

Onze Marketing DIY Tool

Zelf je Online Marketing doen als ondernemer, zonder duur bureau in te hoeven schakelen. Dat klinkt goed toch?!
Dat vinden wij ook! Daarom bieden we jou een eigen tool aan om je SEO, SEA en Social te doen. Uiteraard met de ijzersterke ondersteuning van onze Online coaches.

Lees Verder...